I samarbete med e/s design

Nicolie Maxi dress i färgen Petroleum. Ljuvlig nyans, varken grön eller blå utan något mitt emellan. 

Det har blivit lite av en hysterisk vecka då sambon är sängliggande med dålig rygg. Tur så hade jag prickat in jobbdag på söndag och fick mycket gjort. 

Igår kväll lyckades jag också få till lite jobb då jag dumpade barnen hos mommo och moffa ett par timmar (så tacksamt med engagerade föräldrar från båda hållen) och fixade lite nytt bildmaterial till hemsidan.  Tanken är att göra hemsidan mer enhetlig så jag fotar nu allt på ett och samma ställe, ett plagg åt gången. Ni som bor i trakten – kan ni gissa var? Hehhe.

Men det var gårdagens ena timme av glamour det. Idag stod jag i Hoplop med lite för skitigt hår och lite för många ungar. Hade som tur sällskap av Linda och hennes familj. Och just nu ligger jag i soffan med Sigge sovandes på mig. Ja, PÅ mig. Det där med egen tid tar vi om fem år.

Bäddat för en fin fredag. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s