Idag åker vi hela familjen ut till stugan. Ledig dag för allihopa (sambon har jobbat nätter). Halleluja! Pangväder och glada ungar. Bäddat för succé-fredag. 

Denna lilla stug-utfärd innebär att jag var tvungen att avstå två sista-minuten kundprovningar i studion. Inte för att jag vill avstå men för att jag hellre vill vara med familjen och hade planerat det då. Definitivt inget personligt mot någon. Orkar bara inte pressa schemat så mycket mer och försöker undvika att leva ett sista-minuten liv, vilket blivit lite av min specialitet då det helatiden finns så mycket att göra (54 levererade klänningar i juli förklarar väl allt). Jag ska bli bättre på att ta ledigt och inte pressa in för mycket program och jobb. Det är mitt eget ansvar, ingen annans.

Och så ska jag definitivt sippa ett glas vitt vin på terrassen med svärmor så fort vi är framme. Gött.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s