Vi styrde Opeln mot Hyvinge i fredags. Med vi menar jag alltså Charlie och jag. Han följer med mig överallt. Tacksam unge som oftast hakar på utan att protestera. 

Skulle främst pressa mina nya tygleverantörer på leveranstider (ghaaaad att det kan dröja! Ska bli mindre mesig och mer krävande i jobbfrågor. Lovar) och köpa mindre mängder vitt tyg. Men så hittade jag även ett härligt tyg i randigt. 


Redan i våras sydde jag Cassandra klänningen i randigt vilket många har frågar om via Instagram. Tycker själv om den versionen eftersom ränderna lägger sig lite ”huller om buller” vilket även är grymt smickrande om man råkar ha en valk eller två. Tyget jag använde kändes dock för tunt så idén blev på is medan jag letat efter en grövre kvalitet – och hittade nu en som verkar perfekt! Med andra ord är det sannolikt att Cassandra klänningen dyker upp i randigt i vår, förutsatt att tyget håller kvalitetsmässigt och kan beställas i större mäng. Återstår att se.

Cassandra Dress i randigt på kommande till våren. En multifunktionell klänningsmodell som även funkar under graviditet. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s