Tjolavippen från jobbet! Skulle egentligen jobba på fredag eftermiddag och ha ledig dag idag, men kort sagt fick jag en släng av psykbryt på fredag eftermiddag så sket i allt och åkte hem. La mig i sängen en stund och andades. Tog med sambon och ungarna till ABC och åt en glass och avslutade dagen med Pippi på rymmen. 

Så kan det gå. Lite väl många motgångar den dagen. 

Nya tag idag! Ska avsluta tre brudklänningsprojekt jag haft på gång. Och inna någon frågar – jag har helt paus med brudklänningar efter detta. Tiden räcker inte.

Ett annat beslut jag tog igår är att alla kundprovningar under hösten kommer att ske endast söndagar. Då kan och får jag jobba bäst jag vill utan barn.  Under hela sommaren har jag i medeltal prickat in fem provningar i veckan – en vecka nio provningar – vilket varit möjligt då sambon haft semester. Men nu får jag begränsa det hela då jag har Charlie med mig och allt går på hans villkor. Jag vill därför ha så lite spikade tider som bara möjligt och istället jobba enligt fiilis. Även om jag vill ställa upp på det ena med det tredje så är det i längden inte sunt. 

Men söndagar kl 12-16 alltså. Välkomna och prova! Bara att höra av sig. 

Specialbeställd brudklänning på gång, multifunktionell såklart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s