Sitter på stugan med gårdagens HBL i famnen och läser en intressant artikel om delningsekonomi. Det finns tydligen allt fler företag som satsar på att hyra ut istället för att sälja. Fenomenalt, säger jag! 

Tänk så många gånger man velat prova på olika saker men insett att det blir för dyrt att köpa utrustning. Jag tror starkt på att uthyrning kommer att bli allt större, speciellt bland prylar och redskap. Vad jag inte visste var att det även finns flera företag som hyr ut vardagskläder. Spontant tycker jag idén är fantastisk, men jag är nyfiken på hur man löser de praktiska problemen med tvätt och slitage. Vem står för det? 


Den fiffigaste grejen med att hyra kläder, vilket även lyfts fram i artikeln, är att man kan prova på nya stilar och experimentera sig fram utan att det ruinerar en. Det är lysande! För många, inklusive jag, har en tendens att fega ur ibland och köpa endast säkra kort. ”En bra basgraderob” tipsas det om överallt. Skittråkigt. Men praktiskt. 

Jag har själv en företagsidé som handlar om uthyrning. Den får ligga och gro i bakhuvudet. Vem vet, kanske jag lyckas förverkliga den idén någon dag. Då kommer även e/s design klänningarna att finnas till uthyrning. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s