Jag har varit själv med barnen hela helgen och då blir det lixom inte riktigt läge att plocka fram telefonen så ofta, inte jobba heller. På lördagen packade jag med mig barnen till Linda och Jockes stuga igen – idylliskt ställe  – och sov sedan övernatt hos mina egna föräldrar och hängde kvar hela söndagen.

Men idag är det jobb som gäller! Den stora leveransen med tyg anlände på torsdag (6 veckor försenad, orkar inte ens gå in på det) så nu ska det sys för brinnkära  livet för att levererar brudtärneklänningar i tid. Närmare bestämt 22 stycken. Och så en drös andra beställningar på det. 


Jag har som sagt bytt leverantör eftersom den förra inte var tillräckligt konsekvent med färger, kvalitet och leveranstid. Hoppas innerligt att det kommer fungera med denna nu eftersom tygerna som nu kom är magiska. Fantastiskt fall och framför allt fenomenal färgkartan på över 50 färger. Dessutom är dessa tyger OEKO-TEX märkta vilket innebär att de testats för farliga/olagliga ämnen och sådana har därmed inte använts i tillverkningen. Ett steg mot att bli ett mer ekologiskt klädföretag!En ny färg i sortimentet – Petroleum 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s