Förra veckan hade jag besök av en fotograf här i studion som knäppte bilder till en kommande intervju. Jag lät bli att hullu-städa och insåg att det är såhär det ser ut när jag jobbar. Vi kan kalla det kreativt kaos. Nya hyllor har jag ändå fått upp i ena hörnan och fler är på gång. Sakta men säkert utvecklas detta utrymme till ett paradis. Mitt paradis.

Idag kommer självaste intervjuaren hit, ingen mindre än Kugge! Så himla spännande. Har tidigare hyllat Kugge& Malins företagspodd och så har Kugge sin debutroman på gång också. Känns som om vi behöver ett par timmar extra att snacka om allt omkring. 

Och ja om någon undrar så har jag anmält denna dag som arbetsdag till Kela. 

4 reaktioner till “Kreativt kaos och Kugge

  1. Hohho, så sjukt att du känner att du ska behöva förklara dig för hur du jobbar (med tanke på mammapengen/Kela menar jag då alltså). Men det är ju tydligen så bloggvärlden fungerar idag! Tycker ingen har nåt med saken att göra som läser här, det borde räcka med att du själv vet att du gör rätt för dig.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s