Åh ljuvliga sol! Det är så härligt med sommarvärme. Ikväll har vi grillat på vår terrass med mina syskon och alla respektive samt barn (årlig tradition). Satt ute hela kvällen. Så därför har jag nu hängt framför datorn till kl 02 för att gå igenom produktbilder. 

Tidigare idag hade vi nämligen en snabb fotoshoot med Lotta. Så himla härlig brutta att fota då varenda bild blir bra! Så är det att jobba med proffs antar jag. Lotta bor som bäst i LA och strävar efter att modella på heltid. 

Själv strävar jag efter att göra nätbutiken mer enhetlig och därför fotade vi både gammalt och nytt. Här ett smakprov. Resten får vänta tills imorgon. Småbarnsmammor ska icke vara uppe till kl 02 om nätterna. 

Gonatt


Lotta i Isolde Dress. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s