… och den eviga väntan fortsätter. Leveransen med tyg har fortfarande inte anlänt – nu fyra veckor försenad – och jag skulle egentligen vilja slå sönder något av ren frustration. Det är väldigt väldigt jobbigt att konstant vara beroende av leverantörer. Speciellt då de inte sköter sig. 

Men istället för att lipa för mycket över det så får jag inse att jag inget kan göra. Har idag njutit av solen med familjen. Ute precis hela dagen. Plokat första jordgubben från vårt egna land (Sigge slukade) och ätit grillkorv till middag. Suger i mig den lilla sommmarvärme vi får och kommer inte ens tänka på jobb dagar som dessa. Inte dator heller för den delen. 

Nya tag imorgon. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s