Söndag betyder jobb för min del,  men då sambo skulle iväg på polttarit redan mitt på dagen fick jag släpa med mig jobbet hem istället. 

Medan en unge sov i förrådet (inte så illa som det låter. Svalt och tyst där så vi kör alltid in vagnen) och den andra killen sov upphäng i taket (inte så illa som det låter det heller haha) så möblerade jag om matsalen till en fotostudio. 

Improviserat men funkar. Ljuset faller fint inne hos oss så det blev okej. När kidsen vaknade åkte vi till min syster där det bjussades på mat och nu sitter jag i soffan med ett glas rosé och dator i famnen och editerar bilder. 

En perfekt dag och helg. Aaaah älskade sommar. 

En reaktion till “Söndagsjobb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s