Jag har sedan länge planerat att ordna någon form av studio SALE för att sälja bort utgående färger, provexemplar och diverse andra plagg som samlar sig i studion. Gissar att vi har 15-20 plagg som är fullt användbara men av en eller annan orsak inte kan säljas i nätbutiken. Senast gick det väldigt bra. 

Frågan är var denna försäljning ska äga rum? Smidigast (och roligast) vore att öppna dörrarna till studion men den ligger lite avlägset (Åminne)  så skulle kanske kännas för… omständigt. Vore bättre att hyra något i Karis eller Ekenäs centrum. Men var? Tänker mig endast två-tre dagar i juli.

Hmmm. Värt att funderar på. Tipsa gärna! 

9 reaktioner till “Studiosale?

 1. Tänk om du kunde ställa dig i salen hos Nora då hon har Café Dagny öppet? Känner att två fina flugor inen smäll. 😊

  Gilla

  1. Haha det vore något! Åååh måste själv ta mig till cafet sedan. Det var idylliskt förra året..

   Gilla

 2. I Ingå kan man hyra ett pop-up utrymme i köpcentrumet Strand (finns även en annan klädbutik där) här rör sig riktigt mycket folk under semesterperioden så det skulle kunna vara ett bra ställe! 👍

  Gilla

  1. Du har så rätt. Men studion är alltid lite kaos då arbete pågår 😂 men det hör ju till… enklast vore det att öppna dörrarna där!

   Gilla

 3. Mariehamn! Jag har inte planer/möjlighet att komma till fastlandet, men jag är så nyfiken på dina plagg! Vågar dock inte beställa (och sen kanske inte passa), för det är så krångligt med momsfritt, införtullningar och sånt….

  Gilla

  1. Ja det är väldigt intressant att Åland har egen tull! Förstår problematiken där. I framtiden ska jag definitivt släpa över sortimentet till Åland 😊👍🏻

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s