Det är inte alls ovanligt att bakluckan på bilen ser ut såhär då jag parkerar intill studion. Tjena. Bara att börja bära. Är helt svettig  nu efter att ha sprugit sju varv upp för trapporna för att få in allt. Tygrullor, hyllor, förpackningsmaterial, färgkartor… För att inte tala om upphämtningen av alltihop på olika ställer runtom i Karis igår, vilket slukade en massa tid (sågade själv av hyllorna i Karis hjärn med handsåg för att få in dem i bilen. Intressant service de har där). 

Och det är där skon lite klämmer. Tid. Tycker själv det är ganska roligt att göra dylika ärenden men jeeeeestas vad mycket tid det tar. Plötsligt sörplar två värdefulla timmar iväg och jag önskar därför ibland att jag hade en högra hand som kunde hjälpa mig med dessa grejer. Framtida mål… 

Så om någon fått uppfattningen om att jag designar och syr hela dagarna så kan jag här och nu döda den prydliga illusionen haha. Jag har blivit jäkligt snabb på att sy men det handlar om så mycket mer än det. Fint så.

Får svettas vidare denna söndag då hyllorna ska skruvas upp på väggen och fyra klänningar färdigställas. Med god tur lyckas jag fota en ny produkt också innan Sigge kommer hem. Han har seglar med mina föräldrar hela helgen och huset har därmed känts väldigt tomt och tyst. Charlie har inte mycket ljud för sig (ligger brevid symaskinen och sover som bäst. Riktig sov-gris vi har fått). 

Standard arbets outfit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s