I fredags packade vi väskorna och barnen i bilen och gasade till Predium och vidare med båt ut till  stugan. Första helgen för i år. Som vi längtat. Aj että vad härligt!

Frisk luft och miljöombyte kommer lägligt nu, efter en hektisk månad. Saldot landade på dryga 70 levererade produkter i maj månad och jag kan inte begripa hur det lyckats. Det kanske inte låter så hurja men med tanke på att vi producerar allt själv – och att jag egentligen är mammaledig på heltid (eeeeeh) – så är det otroligt

En hektisk månad javisst. Livspusslet blir intressant med två småbarn och en sambo som jobbar dubbelt. Men jag har inte på länge känt mig så energisk och sprudlande som jag gör nu. Jobbet är mitt tredje barn. Det ger mer energi än vad det tar och jag älskar kombinationen. Ena dagen hemma-mamma. Andra dagen arbetande kvinna. Ser fram emot resten av sommaren i samma banor.

Har smuttat skumpa hela helgen. Gött.

 

2 reaktioner till “Återhämtning

    1. Tjaa joo on man vill lyfta full förändrapenning är det söndagar och röda dagar man kan jobba fritt. Men egentligen får man jobba precis så mycket man vill. Det handlar om att man ska meddela Kela vilka dagar man jobbar så att de kan dra av en del av mamma-pengen.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s