Min kompis som jag inte träffat på länge var på besök för ett tag sedan och hade med sig ljuvliga blommor. Liljor – min favorit! Samtidig påminde hon mig om en sak som jag vill lyfta fram här, nämligen att ståndarna (främjölet) lämnar fläckar på kläder och bordsdukar som sedan är grymt svåra att få bort. Lönar sig alltså att försiktig plocka bort dem innan de trillar ner på bordet. 

Eller göra som jag – utmana ödet och lämna dem kvar. De är ju så vackra. Tar bort bordsduken istället och den dagen blommorna kastas är jag  ultra försiktig med kläderna.

Om man mot förmodan får fläckar på kläderna så kan man försöka få bort dem med sminkborttagningsmedel eller kolsyrat vatten innan tvätt. Har hört att det funkar! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s