Högsäsongen för e/s design är här! Fyra brudtärne-gäng har lagt sina beställningar (totalt 13 klänningar i tre specialbeställda färger) och så har jag bockat av åtta kundprovningar denna vecka. 

Torsdagen ägnades helt åt jobb då det var röd dag och jag slipper känna Kela flåsa mig i nacken, och i morse åkte jag till studion en sväng med båda kidsen i släptåg för att packa två sista-minuten beställningar. Sigge fick cykla inne. Det var tillräckligt exotiskt för att sysselsätta honom någon timma. 

Tungt? Nä det skulle jag inte kalla det. Jag älskar jobbet lika mycket som jag älskar att va hemma med barnen. Blir jag utan det ena känner jag stressen krypa i kroppen. Lyx att kunna få både och. Men i morse då jag vaknade kändes hela kroppen tung och stel som en sten så imorgon blir det 100% ledigt. Ska besöka Raseborgs Bygga och Må bra mässa med Henrica och umgås med sambons familj.

Söndag blir åter en jobbdag då inkommande vecka ska förberedas. Ruschen innan avslutningen! 


Ps. Vi har ca 50 klänningar i lager som bäst så saknar du en klänning för avslutningsfirandet eller andra festligheter så kan vi kanske ordna det illa kvickt! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s