Åh mitt hjärta hoppar över några slag när jag ser vackra Charlotta i min Felicia Maxi kjol på Europeisk-Anerikanska filmfestivalen. Så himla vackert par, Charlotta och Dominic.

Det är en lustig känsla detdär, att se något man gjort bäras av andra. Lite som om någon rår om min baby. Nästan skräckslagen förtjusning, konstigt  nog. Undrar hur det känns sedan när jag får se någon live i mina kreationer. Oförberett. Någon jag inte känner. Bara sådär möta på gatan utan att personen i fråga vet vem jag är. Det har nämligen inte ännu hänt.

Felicia Maxi kjolen är slutsåld, men kommer kanske kanske att festa på filmfestivalen i Cannes också. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s