Hörni. Det är så många som hör av sig angående ljusa färger på e/s design klänningarna att vi har bestämt oss för att göra en ”limited  summerar edition”. Vi kommer alltså att sy upp en begränsad upplaga klänningar i pastelligare färger. 
Exakt vilka färger är ännu oklart (så tyck gärna till!) men idag anlände de första färgproverna och måste säga att de var en positiv överraskning. Fint pudriga och inte för vita i tonen. Vi letar ännu något i rött/rosa. 

Lutar mot ljusblått och ljusgrönt.


2 reaktioner till “Limited summer edition

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s