Plockade upp nya produktkort från Fotosto igår, vår lokala fotobutik. Designen sköter jag själv med hjälp av CorelDraw (ett program som jag använder till precis allt. Evig kärlek) men Fotosto printar ut och beskär korten åt mig för en futtig peng. På baksidan finns sedan inspiration hur plaggen kan knytas.

Åh jag är lite besatt av sådana här grejer. Kort. Bilder. Texter. Smått pyssel. Skulle gärna gå någon utbildning i visuell kommunikation eller grafisk design. Det vore jäkligt najs. En video hur kläderna kan knytas är det även tänkt att vi sak få ihop i något skede.

Sigge ska hänga hos farmor och farfar idag så jag pyser till jobbet med lillebror. Heldag på jobbet. Yess vad härligt! (Tänk att jag kan kan säga så). Och det behövs. Sjutton ogjorda beställningar väntar. Fantastiskt!

En reaktion till “Produktkort och grafisk design drömmar 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s