I samarbete med e/s design

Min sminklösa nuna fick sig en omgång igår ändå och så fotade jag några bilder på nya randiga versionen av Nicolie dress. Är kär i denna version som är ultra-lätt i tyget och faller fint. 

För min del kommer denna att användas till vardags i sommar, med en stickad tröja eller läderjacka och låga skor. Randigt och mönstrat är så himla najs när man ammar eftersom diverse fläckar då inte syns så bra. Inte skrynklor heller  hehhe. På dessa bilder bär jag klänningen utan topp eller bh under men en tubtopp i samma material ingår så att man kan bära vanlig bh under om så önskas.

Ovan använder jag storlek S även om jag själv nog är närmare storlek M just nu, speciellt vid midjan. Så om ni funderar på storlekar så kan jag säga att de anpassar sig väldigt bra efter kroppen då midjebandet är elastiskt. Väljer man en större storlek rynkar sig tyget mer vid midjan. 

Bara det skulle bli liiiiite varmare så att vi kunde fota mer utomhus. 

Nicolie short dress i randigt finns nu i nätbutiken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s