Alltså jäklar. Man känner att man lever efter två dygn totalt förlamad av feber och mördande huvudvärk. Och så Stockholm-kaoset till på det. Orkar inte.

Jag har åkt på en bröstinflammation (troligtvis, är vid sjukhuset för mer prover som bäst)  vilket resulterade i sådan feber och huvudvärk som jag aldrig tidigare varit med om.  

Nåväl, vi kom iväg till läkare igår som proppade mig full med mediciner och så vände det. Men mer än en gång hann jag undra om det är något annat fel. Något större. Något allvarligt. Tänk tanken att inte finnas där för barnen. Jag får sån ångest av att bara tänka på det. 

Det är okay att jobba och dona och städa och fixa och angsta över räkningar men i ärligheten namn glömmer vi alldeles för ofta vad som är värt att prioritera. Vad som egentligen betyder något. Så kan vi alla ägna söndagen åt att kramas lite extra med dem vill håller kära. Njuta av att vara friska. Leva i nuet. Den där räkningshögen som tynger, mailet som borde skickas eller huset som borde städad –  det kan fan vänta. 

Idag firar vi vår älskade Sigge som fyllde 2 år i veckan. Nästan hela närmaste familjen samlas. Kunde inte komma lägligare ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s