Hmmmm … kanske en smula ambitiöst att åka till jobbet med ett spädbarn, en 1-åring OCH en hund (föräldrarnas) i släptåg. Ännu mer ambitiöst att försöka måla armeringnät med det här gänget. Halleluja! 

Men det gick fint. Nu är ju inte tanken att jag ska jobba dessa dagar då båda barnen är med utan bara närvara. Det är nämligen så att jag har en ny praktikant! Nina studerar till sömmerska och kommer att vara i studion tre dagar i veckan i två månader. Lysande med extra hjälp! Därför lite udda arrangemang.

Väl hemma slumrade vi alla på soffan en sväng (kan ej med ord  beskriva hur skönt) och bakade sedan femtio kladdmuffinsar. Det är en typ i huset som fyller 2 imorgon nämligen. Så det blir en kalas-dag HELA dagen har jag bestämt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s