Som jag nämnt tidigare så är det här med företagandet inte alltid en dans på rosor. Ibland (ofta!) haglar det  problem över en och just nu krigar jag med två tekniska problem som kanske någon av er kan hjälpa mig med!

Ett stort problem är att mina e-post meddelanden hamnar till kundens skräppost och kunden tror då att jag inte kontaktat dem. Väldigt jobbigt då så gott som all kommunikation med kund sker via e-post och väldigt få kommer ihåg att kolla sin skräppost. Kan man på något sätt undvika detta? 

PS. Jag svarar på alla jobbmail. Så har ni inte hört nåt av mig – kolla skräpkorgen eller kontakta mig igen! 

Ett annat problem är att det i samband med en beställning via e/s design nätbutiken ofta dyker upp en Error sida då beställningen ska slutföras. Mindre kul, och tyvärr ett problem som jag själv inte kan åtgärda. Det måste Wix nätportalen göra (och de trodde sig ha fixar buggen redan en gång men tydligen inte). Jag har skrivit en text på hemsidan där problemet förklaras men det verkar som om många kunder missar denna text. Hur ska jag göra texten tydligare så att den syns? Tips?


Mobilversionen ser ut såhär. Kunden verkar ändå missa ”NOTE” texten. 



Fullständiga versionen ser ut så här. Hur ska jag göra ”NOTE” texten tydligare? 

 Sådana här saker sitter jag och klurar på en lördag morgon medan vi tittar på Musse pigg och äter morgongröt. Ganska fridfullt ändå med andra ord. 


5 reaktioner till “Två tekniska problem

 1. Hmm, kanske byta e-postleverantör? Själv använder jag Gmail och är supernöjd! Och jaa-a, folk läser slarvigt, du måste kanske lägga in texten på fler ställen..?

  Gilla

  1. Sant! Borde fixa en personligare e-post (typ esdesign@shop.com) men det jag bara inte blivit av. Ska ta tag i det! Och smälla in texten på fler ställen 👍🏻😊

   Gilla

  1. Jaa jag håller med! Vill ju inte skrika åt kunderna lixom haha, me ändå att texten syns. Svårt..

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s