Det blev ett första besök till studion med lill-killen igår. Jag har som sagt inte spikat hur jobbet för min del ska se ut i vår. Avvaktar först och ser vad som funkar med nya familjemedlemmen. MEN om jag får välja jobbar jag gärna två dagar i veckan i studion redan nu och tar helt enkelt babyn med mig. Många kanske tror att jag känner mig tvungen att jobba och jovisst, i viss mån är jag ju det för att hålla firman rullande (beställningarna ramlar in, tacktacktack!) Men jag är så ohyggligt tacksam att Elena nu jobbar hos mig och redan hunnit lära sig en hel del. Lysande planering där. Utan henne hade jag inte haft samma ro att vara hemma. Och när jag kliver in i studion är det alltid lika härlig känsla då tyghögarna jag lämnat har förvandlats till kläder, redo att kvalitetscheckas, packas och skickas till kund, vilket jag själv sköter om. 

Sedan ska vi även komma ihåg att jobbet är min hobby. Jag njuter av att vara på jobb. Längtar till att åka till jobbet. Jag skulle bli lätt sinnesrubbad av att inte få jobba och därför försöker vi få ihop ett pussel som funkar för alla i familjen. 

Igår packade jag bara in några färdiga beställningar och droppade av nya etiketter och tyger som anlänt. Vi har äntligen fått in mer smaragdgrönt tyg samt navy blått så ska sy upp Isolde dress även i dessa färger och fota vettiga bilder. Ett rostrött tyg till Cassandra klänningen håller även på testas. Kommer bli fantastiskt mot solkysst hud!

Och högen med plagg som ska fotas och lanseras under våren blir bara större och större… 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s