Låt mig presentera ytterligare ett nytt färgalternativ till Nicolie Maxi klänningarna – askrosa

Jag har fått mycket kommentarer gällande färger på klänningarna och då efterlyses främst ljusa sådana. Jag skrev nyligen om problematiken med att ta in ett nytt tyg eller en ny färg i sortimentet. Sårt att hitta ljusa toner. Dessutom kommer jag alltid att gå efter egen magkänsla och hålla mig till en viss stil. Därmed faller automatiskt vissa färger bort. Men samtidigt vill jag erbjuda det som efterfrågas, jag uppskattar era önskemål och förslag och vill vara er till lags. Det är ni som får det hela att gå runt och jag behöver er feedback. Så fortsätt att fråga och önska och kommentera!

Efter hysteriskt googlande på diverse färger (och fina tips och länkar av er) så har jag hittat nyanser som jag själv tycker om. Svaret stavas ask. Askrosa. Askgrå. Askblå. Allt askigt funkar även i mina ögon och är något jag försöker hitta i tygväg nu.

Först ut är askrosa som testsyddes i veckan, tvättades, fotades så sent som idag och som redan nu ligger uppe i nätbutiken (fördelen med att göra allting själv – ibland går det fort). Jag gillar. Skarpt. Eller vad sägs?

Klänningen hittas här (adlink).

8 reaktioner till “Askrosa

 1. Rosa? Är det här en såndän illusion att vissa ser klänningen som helt annan färg? 😀 Tycker den är askLILA!

  Gilla

  1. Tjaa jag tror det kan bero på mycket hurudana ljus man har i sin skärm också. Ska fota en bild tillsammans med de andra tygerna så ser man bättre den riktiga” färgen 👍🏻

   Gilla

  2. Sedan ligger ju lila och rosa bredvid varan i färgcirkeln också så de kan uppfattas olika, men i mina ögon är det fråga om rosa 😊

   Gilla

 2. Kan du berätta hur man binder sin klänning såhär? Har inte hittat just denna variant på youtube.

  Gilla

  1. Jag kan göra ett försök! (Ska i något skede filma en egen video med knyttekniner). Du knyter remmarna över axlarna som vanligt och korsar dem i ryggen. Bred sedan ut remmen till en bred ”ärm” och vik upp halva remmen tillbaka över axeln. Remmen är alltså vikt på mitten vid axeln (eftersom tyget inte har någon tydlig avigsida så syns det inte). Hoppas du förstår hur jag menar!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s