Testsydde Nicole klänningen i randigt. Ser lite präktigt ut på docka men med boots och läderjacka blir detta najs (mitt svar på allt, typ)! Tror denna kommer att lanseras i vår. Ränder blir aldrig omodernt.

Det är något lite magiskt över att jobba helger. Kan hända att jag är en på hundra som tycker det, men på något sätt trivs jag med tystheten, ensamheten och vetskapen att många andra är hemma och kanske inte gör så mycket. Jag drar ner på tempot under helger, jobbar kortare dagar och unnar mig att göra det jag känner för. Struntar i prioritetslistan. På det sättet känns det inte som jobb utan mer som att jag sysslar med min hobby. Lyx.

Dessutom jobbar min sambo extra som handbollsdomare vilket betyder att han är borta så gott som varje helg. Då kan lika bra jag också jobba ena dagen, medan Sigge får kvalitetstid med mor- eller farföräldrar.

Godishyllan i studion växer! Gamla  cd-hyllor från Ikea som ingen längre vill ha är perfekt förvaring för overlock trådrullar. Börjar ha en samling på några hundra. 

5 reaktioner till “Att jobba helg

 1. Alltså SÅ nice med mönster, ränder! I like it a lot! Blir ju sugen på att komma och testa 😃 En kort Nicole har jag funderat på ett tag redan.

  Gilla

  1. Ja det är fräscht med randigt på något vis! Och väldigt smickrande på kroppen också. Du får ta och komma och prova när vi har sytt lager 😊👍🏻

   Gilla

 2. Finns en hylla(mörkbrun dock) i Pargas om du behöver, säkert fås den på nåt vänster till Karis också 🙂

  Gilla

  1. Tack vad snällt! Lite långt att köra till Pargas dock, men har ni vägarna förbi Karis är det bara att höra av sig och dumpa av den hemma hos mig!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s