Min syster firade sin 30-årsdag med storfest i helgen (nästa år är det min tur, jäääklar!) Så det blev en härlig helg med en massa släktingar, även släktingarna från Sverige åkte över pölen för att fira nämligen.  

Syrran var tjusig i en Isolde jumpsuit, och själv hade jag på mig en pennkjol och t-skjorta med cut-out deltaljer som jag sytt för länge sedan.

Det här med cut-out är tydligen något som kommer att hänga med en längre period. Själv gillar jag skarpt och nästa gång jag har tid att skapa något nytt är det difinitivt cut-out som står på tur. Bekvämt och festligt på en och samma gång. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s