20.01.2017 och jag är härmed officiellt mamma-ledig. Känns… inte alls haha. Näij jag har faktiskt varit hemma med Sigge idag, och svängde nu förbi studion för att förbereda inför söndagen. 

Söndagar får man alltså jobba utan att det påverkar föräldrapenningen (Finland), så ni vet var ni hittar mig varje söndag framöver. Sedan kommer företaget inte att stå stilla fördet. Inom någon vecka anställer jag officiellt en bussig bekant som kommer att jobba i studion efter behov, minst en dag i veckan. Några nya klänningsmodeller kommer att dyka upp på nätbutiken under våren, och så har jag i smyg ett till projekt som involverar återförsäljare. Får se vad det blir. 

Ett grrrrymt spännande år, helt klart, men eftersom familjen utökas så tänker jag inte lägga upp några storslagna mål vad gäller företaget. Familjen kommer först. Jobbet anpassar jag därefter. Även om just DET kommer att bli största utmaningen och mentala påfrestningen för mig. Att inte kunna jobba så mycket. 

Och på tal om familjemedlem – han torde anlända först om fem veckor men det känns som om han ska trilla ut vilken sekund som helst. Känslan är en helt annan jämfört med första barnet. Ska nog knipa ihop några veckor till ändå! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s