När man kommer hem efter klockan sex. Dödstrött. Sönderarbetade på grund av en deadline. Stor sista minuten grej på gång. Huset är tomt – vet inte var sambon och lillkillen håller hus – så jag kastar upp benen i soffan och pustar. Stirrar i väggen en halvtimma. Känner hur familjens minsta bökar på i magen. Sjukt hungrig. Finns ingen mat.

Precis innan jag slumrar till inser jag att sambon har dammsugit, städat. Dåsar bort. Och efter en lagom lur så kommer mina två käraste hem. Kastar sig över mig i soffan. De har varit och storhandlat. 

Så jäkla guld. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s