Hälsningar från IKEA! Sambon kallade mig modig då jag planerade att åka hit själv,  höggravid med en ettåring i släptåg. Men är det något jag lärt mig med småbarn så är det att inget är omöjligt så länge man inte har tider att passa eller slut på russin. Och det har vi inte. Dötråkigt väder dessutom.

Och det finns en orsak till visiten. Jag håller nämligen på att inreda ett nytt showroom/provrum intill studion. SÅ roligt! I takt med att fler symaskiner flyttar in i studion (köpte två ”nya” den senaste månaden, och en tredje är kanske påväg) och vi stundvis är fler som jobbar i samma utrymme så märkte ja att det är fiffigast att flytta provrummet och lagret någon annanstans och utnyttja alla 55 kvadratmeter till mönsterkonstruktion och produktion. Då kan jag även ha kundprovningar samtidigt som studion ser ut som ett kaos, vilket den alltid gör under en arbetsdag, och behöver inte panikstäda varje gång. Det blir ändå alltid en eller fler kundprovningar varje vecka så på tiden att fixa ett vettigt utrymme där man kan prova kläderna.

Blivande e/s design showroom

Men som vanligt är budgeten tight. 15 kvadratmeter ska inredas med 250 €. Det ni. Därför får det ta sin tid och en del grejer köper jag antagligen från loppis eller bygger ihop själv. Lär ju inte bli något himmelrike ala Filippa K precis (lysrören i taket och plastmattan på golvet jobbar emot mig)  men tillräckligt bra för att ta emot kunder och representera e/s design.

Aaaah detta är för roligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s