Foto: Nina Ahtola

Den här färgen… Jag kan inte få nog av den. Nämnde för länge sedan att vi hade problem med tygleveransen. Problemet är nu äntligen åtgärdat (hoppas jag!) och vi beställer tyger från ett annat ställe, vilket betyder att även färgerna så småningom uppdateras. Denna smaragdgröna färg är ny i sortimentet och ersätter den olivgröna varianten. Finns nu i nätbutiken.

Magisk.

50 meter förhandstvättat tyg.

Denna tyghög ska med andra ord förvandlas till klänningar. En ”ny” grej jag gjort i några månader nu är att förhandstvätta alla tyget så att de inte krymper i tvätten sedan. Ytterligare ett arbetsskede som kräver tid, men värt det för att förbättra kvaliteten. 


Inlägget innehåller adlinkar. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s