Första riktiga arbetsdagen på det nya året och jag börjar med att bjussa på en studiouppdate! Mycket har hänt den senaste månaden och mina 55 kvadratmeter studio börjar formas till något vettigt.

Systation nr 2. Tidigare såg det ut såhär.

Vi kommer att vara fler som jobbar i studion vissa dagar, så en till sy-station har byggts upp och ”provrummet” flyttats till rummet intill (det rummet ska förvandlas till showroom så småningom). Eftersom jag helatiden vetat att verksamheten växer och krav på utrymme ändrar så har jag varit försiktig med att smälla upp hyllor på väggarna. Provar mig fram istället och det viktiga är inte hur studion ser ut utan att den funkar i praktiken och att arbetet löper smidigt (även om jag kan erkänna att det vore häftigt med något sådant här).

Mycket bordsyta för sömnad och mönsterkonstruktion. Stänger att hänga upp plagg. Lådor för material. Jag är lite besatt av just förvaring och praktiska lösningar men försöker hålla budgeten låg vad gäller inredning och bygger därför upp det mesta själv. Man kommer långt med skruvdragare, vinklar och lite fantasi. Borden i stå-höjd ovan (jobbar helst stående) med tygförvaring undertill är exempelvis mina egna ihopplock av diverse delar från IKEA. Funkar perfekt. Med hjul under blir de dessutom flyttbara.

Svårt att få fram helheten på bild då rummet är L format, men allt får sakta men säkert sin egen plats. Och jag ä-l-s-k-a-r detta utrymme. Mitt paradis. Sicken tur att här inte finns någon säng. Annars hade jag säkert flyttat in permanent.

Efter en arbetsdag, innan vi städat undan, ser det ut såhär. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s