Maarit Feldt-Ranta bar en hellång klänning i sammet. Samma modell som Isolde Maxi Lace dress men i andra material.

Karin Westerlund bar en Nicolie Maxi dress överklädd med en Felicia Maxi skirt.

Tänka sig, för ett par veckor sedan hade jag ingen aning om att mina klänningar skulle gå på presidentbal. Idag hände det. Slottsbalen 2016. Overkligt.

 Jag skulle kunna skriva en hel roman om dethär, hur klänningarna egentligen inte var designade för balen, och hur jag gärna hade jobbat med färg, och hur tidtabellen satte gränser och det ena med det tredje. Men vi lämnar det till en annan dag. Just nu är jag bara fruktansvärt glad, tacksam och stolt för att få vara en del av festligheterna och för att jag  lyckades ro detta i hamn.

Det är med en lättnadens suck (och en hel flaska alkoholfri skumpa i magen) jag lägger huvudet på dynan.

Tack.

6 reaktioner till “Slottsbalen 2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s