Jag har aldrig haft en riktig Idol. Ni vet, någon som man drömmer om på nätterna och skriver brev till och skulle ge vad som helst för att få träffa. Visst visst, jag diggade Backstreet Boys då det begav sig för 20 år sedan. Men det stannade där. Jag är bara sån. 

Däremot försöker jag ständigt hitta nya människor eller fenomen att inspireras av. Det kan vara en bok (Mia Skäringer, Dyngkåt och hur helig som helst) eller en podd (Projekt framgång med Malin och Kugge), en föreläsning (Mia Törnblom, om ledarskap) eller ett instagramkonto (@rebeccajohnnysdotter för sitt fantastiskt harmoniska flöde). 

Inspirationskällorna är grymt värdefulla för mig. De flesta av dem kommer och går men en som varit bestående en lägre tid, i flera år, är ingen mindre än Isabella Löwengrip. Sicken kvinna. Driven. Målmedveten. Men vågar samtidigt visa sina svagare sidor. Kanske mest för att jag kan relatera till hennes vilja att driva företag och samtidigt leva familjeliv. 

Kan inget annat än nicka instämmande om Isabellas tankar kring flera roller i livet. Eller om dagens inlägg om att sänka kraven. 

Hennes driv och inställning ger mig väldigt mycket energi och inspiration. Likaså de tidigare nämnda. Det tackar jag för. Och fortsätter hålla ögonen öppna efter fler inspirationskällor.

5 reaktioner till “Att inspireras

  1. Men Elin nu blev jag jätteglad! ❤ Och klänningen är så fin, aj jestas! Och jag tycker ju naturligtvis att DU är en riktig inspirationskälla, så tack för det. 🙂

    Gilla

  2. Hej! Du kanske ha skrivit om det här tidigare men hur ska man tvätta en bygel bh så att den ska hålla färgen (vit) och formen så länge som möjligt?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s