Jag har ungefär åtta blogginlägg på lager, som utkast. Om material i tröjor. Om alternativ shopping. Och sociala medier. Om roller i livet. Begriper inte har det kan vara så svart att slutföra inläggen!

Eller jo, det begriper jag visst det. Jag har nämligen blivit sämst i världen på att använda datorn till nöjen. Datorn förknippar jag med jobb nuförtiden och sköter allt annat med telefonen (även i just detta nu) och bilderna från kameran ligger därmed och väntar på att bli uppladdade. I-landsproblem kallas det visst.


Så vi får nöja oss med en kakka telefonbild på dagens projekt i studion – Felicia skirt. En kjol i ett fantastiska tyg som kan bäras som en extra produkt utanpå alla korta e/s design klänningar för att piffa upp helheten inför fest. Fiffigt värre. Eller varför inte som en separat kjol med en tjusig topp. Kommer även som Maxi version vilket blir maaaaagiskt.

Det är så ROLIGT att skapa.

2 reaktioner till “På lager och ny design

  1. Vet du vad, att jag blir så glad och varm i hjärtat då du skapar. Jag känner sån lycka genom dig. Tänk att någon kan ha det sådär himla härligt! Du är en kämpe som verkligen bevisar så mycket till denna planet! ☺️

    Gilla

    1. Men TACK ljuvliga du. Det var det finast någon har sagt till mig på evighetet! ❤

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s