…. Jarina! Grattis!

TUSEN tack för era fina kommentarer vad gäller Isolde Maxi Lace klänningen. Det värmer mig ända in i själen och jag skulle gärna dela ut en klänning till var och en av er. Men med gammal hederlig lottdragning fick vi fram Jarina som vinnare den här gången.

Jag hoppas innerligt att ni får en fantastisk Gala. Och framför allt att Jarina känner sig som en gudinna i sin klänningen. Ni kan väl lova mig att fota mycket under galan, visst? Så kan jag låssas vara med på ett hörn ändå.

Tack igen.

Jarina, du har blivit kontaktad via e-post. 


En reaktion till “Vinnaren av Gala-klänning är…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s