Tadaaaaa! Min far hjälpte mig (läs: jag hjälpte honom) montera ihop nygamla tillskärningsbord i studion i veckan. 160 x 240 cm yta. Nahaaaajs! Borden ska kläs över med en plastmatta för att slippa skarvarna (skarvandes stör då jag använder tygsågen). Sedan är det perfekt!

Även de nya klädställningarna är nu på plats och ser attans fina ut. Inser att jag behöver fler. Sakta men säkert förvandlas dessa 55 kvadratmeter till en grym arbetsstudio. 

Men det får vi ta tag i nästa vecka. Nu har vi fredag. Och jag har därmed haft en ledig dag med Sigge. Åkte ändå in en sväng till studion för att packa in ett par beställningar och ta emot en kund för provning. Ett par timmars effektivt jobb. Men ikväll ska vi umgås på tu man hand, sambon och jag, och fira vår 9-årsdag som vi glömde bort (!?) förra veckan. Ojdå. 

Skön helg, gott folk. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s