Vilken fin helg igen. Jag kan lixom inte greppa hur SKÖNT det är att bara göra ingenting. Och hur ivrig jag sedan är inför måndag morgon då jag får återgå till studion. Jobbet. 

Det pirrar i kroppen av förväntan. I fredags anlände nämligen en tygleverans. Nu kan vi äntligen producera nya Isolde-Cassandra dress. Testkörde klänningen själv på gårdagens fest och den fick mer än godkänt. Både festen och klänningen. Det är egentligen ingen graviditetsklänning men funkar ändå tackvare rynkorna i sidan (som alltså inte syns då min mage fyller ut det hela). Klänningen kommer i svart, röd och smaragdgrön och senare i vår även i randigt. 

Lyxigt att festa i ett plagg som är åtsittande men ändå bekvämt. Jag vet med andra ord vad jag kommer att bära på kommande jul- och nyårsfester. Pööörfekt.

PS. Det är en gosse som snusar därinne. Lillebror.

6 reaktioner till “Testkörde 

  1. såå fin klänning! och modellen 🙂 kommer den också att ha tuben att lägga under för en mer anständig kontors variant?

    Gilla

    1. Tack Johanna! Till denna hör inte tubtoppen till, eftersom man även kan knyta klänningen traditionellt omlott. Då visar den inte lika mycket hud (inget ”hål” under bysten och inte heller lika urringad.) dessutom kan klänningen vändas bakfram och då är den som en vanlig blus framtill, alltså inte urringad alls. Sedan tycker jag själv att det även är snyggt med en vanligt topp under, men då i någon annan färg!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s