elinsandholm-2016-85-isolde-maxi-lace-dress

Årets blogg gala i Vasa närmar sig. Endast några veckor kvar. Ska du gå? Har du outfiten kirrad? Om inte så kan jag kanske lösa ditt problem!

Jag kommer inte själv att gå på galan i år men hade jag haft möjlighet skulle jag självklart burit  någon av mina egna klänningar, som förra året. Men då jag såg årets tema, Black and White, så slog det mig – kanske någon annan vill bära e/s design under galan?

Jag har jobbat på en ny modell, Isolde Maxi Lace dress, som är gryyyyymt het om ni frågar mig. En glimt av klänningen har man kunnat se redan tidigare. Hellång, slimmad ärm, spetsdetalj och självklart multifunktionell (längst ser man några alternativ hur den kan bäras, men det finns fler!) och i svart, vilket passar perfekt in med galans tema. Klänningen finns än så länge inte till försäljning  i nätbutiken (kommer i slutet av november) och är därmed unik då galan äger rum. Inte en chans att någon annan har likadan outfit med andra ord.

Så då undrar jag …

vill du bära  Isolde Maxi Lace dress
från e/s desigN under GALAN 2016?

 

Handtillverkad. Multifunktionell. Unik. Lämna då en kommentar i detta inlägg där du skriver varför (och kom ihåg e-post adressen!) så lottar jag ut en gratis klänning i valfri storlek och justerad längd.

”Lotteriet” avslutas 28.10.2016 kl. 18.00.

elinsandholm-2016-85-isolde-maxi-lace-dress-3

img_3405-3Mitt enda önskemål gällande deltagandet är att man verkligen tror sig bära klänningen på Galan 2016. Vore grymt skoj att finnas representerad även om jag själv inte är på plats i Vasa. Och jaaa för alla som inte kommer att gå på galan – det kommer fler klänningar och utlottningar. Lovar.

Klänningen skickas per post så var du bor spelar ingen roll. Har du möjlighet att komma på en provning i Karis kan vi självklart anpassa klänning efter dina egna mått.

elinsandholm-2016-85-isolde-maxi-lace-dress-4-kopia

Isolde Maxi Lace dress

 • Storlek: S, M, L (måttabell hittas här. Måttbeställd längd)
 • Färg: Svart
 • Material: 95% viskos, 6% elastan

Psssst. Spetspartiet kommer att bli aaaaaningen smalare nertill, samt bytas ut till en lyxigare variant. Klänningen på bilderna är en prototyp.

 

11 reaktioner till “Vinn din galaklänning!

 1. Förra året hade jag en specialdesignad klänning på galan, så varför inte fortsätta på samma tema i år igen? Gärna nåt som får fram kurvor och är bekväm på samma gång man känner sig som en stjärna. Dessutom har jag knappt kläder kvar i garderoben efter senaste rensningen. 🙂

  Gilla

 2. Oj vilken supertävling! Jag har alltid super svårt att hitta klänningar som är passande längd eftersom jag är så himla kort. I fjol använde jag en klänning ur garderoben så det skulle vara kul att ha något helt nytt och dessuom unikt till Galan i år.😀

  Gilla

 3. Jess! Vilken tävling! Jag skulle stolt bära upp denna klänning! Den jag planerar att gå i är en jag lånat av min syster.. Men det skulle vara grymt mycket lyxigare att gå i denna 😍

  Gilla

 4. Jag lovar att beställa en biljett till Vasa och åka på min Första Bloggala Någonsin om jag får göra det i denna otroligt heta klänning! Skulle bära den likt vilken bondbrud som helst. Hade antagligen fixat hår & makeup till av bara farten.
  Hälsar lottagreen(at)hotmail.com

  Gillad av 1 person

 5. Oj vilken supertävling! Jag har haft en tuff start på hösten med att bli utan fast arbete till endast inhopp, arbetssökande och intervjuver(21 st på 2 år) samt två som gått bort med någon veckas mellanrum. Äntligen börjar jag se ljuset i tunneln och har hittat glädjen och gnistan tillbaka. Att få gå på Galan 2016 kommer att bli årets fest, när man verkligen får träffa, mingla och ha roligt. Jag mår så bra av att umgås, det sociala är en stor och viktig del av mitt liv som nu lätt faller bort. Jag älskar klänningen och när jag såg den på bloggen lämnade den i mina tankar. Det vore en ära att få bära denna vackra skapelse som skönhetsbloggare 🙂

  Gilla

 6. Waaau vilken klänningsdröm, vilken härlig detalj med spetspartiet, den gör verkligen klänningen ännu mer unik ❤ Jag vill så gärna gå på galan men har haft sån himla stress över just detdär med klänning. Det känns så svårt att hitta en snygg och unik som passar min kroppsform, är tillräckligt festlig och som jag dessutom kan ha användning för flera gånger än bara en kväll! Det känns som att denhär klänningen verkligen kunde passa mig och min kroppsform eftersom den går att bära på så många olika sätt, föll för den direkt!! Dessutom har jag en studerandebudget att hålla mig till vilket nog är ganska svårt när det kommer till galor och festligheter heheh.. Att få bära den klänningen på galan skulle ta bort ett extra stressmoment från mitt liv och ta bort risken över att jag helt enkelt inte hittar en klänning jag är helt nöjd med, vilket kanske skulle leda till att jag inte orkar gå. Nu låter jag som en överdrivet ytlig person men alltså en fin klänning ger verkligen självförtroendet till mig och får mig att känna mig så mäktig och cool i stället för liten och ynklig!

  Gilla

 7. Har länge tänkt beställa en klänning av dig, men har samtidigt försökt spara pengar så det har aldrig blivit av. Jag skulle bli sjukt lycklig om jag skulle vinna denna klänning, och få representera i den under galan!! 😍 otroligt vacker skapelse!

  Gilla

 8. Ohh vilken snygg klänning, den sku man gärna bära! … Jag sku gärna vilja vinna den ja har ingen fin gala klänning i svart och har inte råd att köpa en ny heller. Studerande som man är går pengarna till hyra och mat. Ja hadde tänkt kombinera topp och en kjol som redan finns i mitt skåp men de känns så vanligt för de ha jag haft på Ollis flera gånger och på nyåret ifjol… Skulle kännas så bra att vinna denna fina klänning så man får bära något fint, nytt och unikt 😍

  Gilla

 9. Ååh, snyggaste klänningen jag nånsin sett! Jag har egentligen redan en klänning som jag skulle kunna ha, men den lever inte riktigt upp till mina förväntningar, vilket jag med säkerhet vet att den här skulle göra. Samtidigt skulle jag också kunna bära den här på min examen i december, så då slipper jag stressa över klänning till det också. En såhär vacker och unik skapelse skulle definitivt bära med stolthet under Galan 🙂

  Gilla

 10. Ja, men JA! Jag som så länge har undrat om en av dina ABSOLUT UNDERBARA klänningar skulle passa min kropp, skulle ju äntligen få svar på den frågan.

  Gilla

 11. För att jag blir trött bara av att välja black dresses på nelly/asos/zalando/valfri affär och mötas av 600 alternativ. Ditt arbete känns gediget, äkta och unikt. Framförallt är det ju en ofantligt fin klänning som lyckas kombinera elegant och sexigt på ett väldigt smakfullt sätt. Passar bloggtanter som går på gala!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s