elinsandholm-2016-mattguide

Saaaaakta men säkert fyller jag på med mer information, detaljer och smågrejs på nätbutiken. Jag tycker egentligen allt som har med visuellt material att göra är tokroligt, även om jag inte är fantastisk på det. Självlärd. Skulle gärna gå en utbildning av någon slag. Eller bara en kurs.

Hur som helst, senaste tillägget är storleksguid på tre språk! Detta ska hjälpa kunderna att avgöra vilken storlek som lämpar sig bäst för just dem, samt hjälpa mig att hållas konsekvent med storekarna.

Fint så.

Och på tal om visuellt material – vi kokade ihop en spontan fotoshoot med praktikant-Tiina idag. Bland skrotet bakom studion. Med en väldigt gravid modell. Man tager vad man haver. Femtusen gånger bättre än mina spegelbilder med telefonen åtminstone. Imorgon kommer mer bilder eftersom klänningen i fråga ska lottas ut till någon av er. Imorgon alltså. Kika in.

elinsandholm-2016-85-isolde-maxi-lace-dressNya Isolde Maxi Lace Dress lanseras i slutet av november.

4 reaktioner till “Visuella materialet

    1. haha tack ska du ha. Men ja, den klänningen jag bär på bilderna är endast en prototyp och ska ända inte säljas 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s