Idag blev en annorlunda arbetsdag, nämligen kundprovning i huvudstaden. Packade en klädpåse full med plagg och åkte iväg till Helsingfors. Rak i ryggen med min knaggliga finska (tragiskt hur språket ska hindra en. Får återkomma till det en annan gång) stegade jag in i Sanomatalo och möttes av en ljuuuvlig kvinna.

Lyckat möte. Så jäkla bra känsla efteråt! Och det lär inte dröja länge innan jag kan avslöja ett nytt samarbete som alltså inleddes idag. Hann även mumsa fantastisk curry-lunch med en god vän innan jag gasade hemåt igen. 

Väl hemma tvingade jag ut sambon för att fotografera några inspirationsbilder på nya klänningsmodeller jag hade på mig och som snart kommer upp i nätbutiken. Jag har nämligen fått frågan huruvida e/s design klänningarna kan bäras då man är gravid. Svar: Ja och nej. Fick ett litet skrattanfall då jag provade Nicolie klänningen (korta versionen) medan maxi versionen funkade bra. Den nya Cassandra klänningen nedan, med åtsittande kjoldel, som är under konstruktion funkar däremot suveränt även om det inte är en gravidklänning! Återkommer med mer bilder och tankar kring e/s design+graviditet senare i veckan.

Köttgrytan hos mamma väntar.

En reaktion till “Nytt samarbete

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s