Vilken jäkla dag. Hela förmiddagen har jag ägnat åt att städa och måla i min lägenhet. Det flyttat in en ny hyresgäst så jag ville fräscha upp innan. Mystisk känsla att dona i en lägenhet som man själv inte ska bo i.. Nåväl. Lägenheten är sist och slutligen min och jag vill ta hand om den. Min första riktiga arbetsstudio var i sovrummet i den lägenheten. Fina minnen.

Och på tal om det. Igår blev det även heldag i nya studion trots att fredag brukar vara ledig dag för mig. Jobbar hårt på nya modeller och syr ihop plagg till en intressant kundprovning som äger rum i Helsingfors på måndag. Jännä! Jag hoppas det resulterar i något bra.

Mina två lediga dagar blev med andra ord allt annat än lediga. Jag bröt mot mina egna regler. Ibland blir det så. Ikväll ska jag istället hänga med mina brudar, äta mängder med karkki och se nya Bridget Jones filmen på lokala bion. Bästa lördagsprogrammet!

Och imorgon ska jag vara förbannat ledig.

Ny version av Isolde dress på kommande. Gravidvänligt sådan! 

3 reaktioner till “En inte så ledig helg

  1. Vad snygg! Skulle så ha behövt en sådan under graviditeten. Perfekt längd! Tycker det var supersvårt att hitta snygga och smickrande gravidkläder, som man kunde känna sig som sig själv i, då vanliga kläderna inte längre rymdes på.

    Gilla

    1. Sant! Jag känner mig inte heller alls hemma i gravidkläder, utan försöker istället hitta vanliga kläder som funkar. Som den här klänningen. Tackvare rynkorna i sidan ryms magen in utan att töja ut tyget. Och så får man fin figur. Perfekt!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s