Bild: Maria Frändes blogg

Medan jag lider av mördande huvudvärk efter lite för många timmar vid symaskinen så tycker jag ni ska klicka in er på Maria Frändes blogg. Tidstjuven

Fantastiskt vacker kvinna, iklädd e/s design Nicolie Maxi klänningen. 

Varenda cell i min kropp njuter då jag ser någon annan finna glädje i det jag skapat. Om jag dessutom ens pyttelite kan påverka och hjälpa andra till en mer hållbar och mångsidig garderob – och vacker sådan – så är det en vinst i sig för mig.

Maria är dödligt vacker i sin klänning. Inget snack om saken. 180 cm gör sig så jäkla fint i långklänning! Det fina är att jag med egna ögon sett närmare femtio kvinnor, och lika många olika kroppar, bära denna Nicolie modell under kundprovningar och jag kan med handen på hjärtat säga att alla har varit vackra. Lång. Kort. Bred. Smal. Päronformade. Timglasfigur. Bredaxlad. Spelar ingen roll. Det har alltid funnits ett sätt att knyta klänninge som passar just den kroppen. Det är därför jag älskar multifunktionella plagg. 

Tack Maria. Och grattis till er båda. Fantastiskt. 


Inlägget innehåller adlinkar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s