Det blev en spontan långhelg i Stockholm  för mig och Sigge. I sista  minuten bjöd vi med oss för att hälsa på min bror och hans fru – men framför allt deras nykläckta son Neo. En ny guldklimp till familjen.

Det blev en jäkligt najsig helg med hela kärnfamiljen och många släktingar därtill. Och än en gång får jag tacka mitt jobb som företagare som möjliggör dylika spontantrippar (bilder bjussar jag på min privata instagram @elinsandholm)

Visst, nu har jag jobb att ta igen men det är det värt. I morse när vi landade innanför dörren hemma var både jag och Sigge dessutom så trötta att vi tog en ledig dag. Sov tre timmar på dagen, tätt intill varan. Lyx. Inte så välförtjänt men det behövdes tydligen. Och när sambon kom hem åkte jag iväg och jobbade kväll i studion istället.

Imorgon ska ”projekt studio” inledas. Ikväll lyckades jag få upp en hylla. Alltid något.

2 reaktioner till “Sthlm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s