Materialinköpen i söndags var en succé! För det första gillar jag att köra långa bilsträckor, så att sitta två timmar i bil med en termosmugg och radion som sällskap är nästan lyx. Att sedan bli bjuden på mat på plats är även det en lyx i sig, och något som Tekstiilipalvelu gör på sina söndagsförsäljningar. Kanske en baktanke, att man ska orka handla längre. 


Och visst kom jag hem med några rullor nytt! Våriga tyger till nästa säsong. Mest dokumenterar jag ändå utbudet (kvaliteter, färger, koder) så att jag kan beställa hemifrån sedan och inte spontanköpa något onödigt. 

En leverans från Kangastukku anlände dessutom idag, så nästa projekt blir att sy ihop några höstigare versioner av de plagg som redan finns i nätbutiken (exempelvis Isolde dress som Maxi version). Därefter ska några multifunktionella brudklänningar trollas fram och så slutligen nytt till våren. Jag har att göra med andra ord.

Älskar denna del av mitt jobb mest av allt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s