elinsandholm-2016-84Vi har barnfri helg hemma på Ryttaregatan, så jag inleder lördagen med att handsy det sista på en brudklänning, framför TV4 Nyhetsmorgon (vore inte möjlig med en klibbig ettåring hemma). För mig är det viktigt att insidan på ett plagg är lika vacker som utsidan. Och vad är då vackrare än små nätta handstygn längs insidan på dragkedjan? Hantverket kommer fram.

Det var den enda och sista måttbeställda brudklänning jag syr det här året, på sätt och vis. Jag har nämligen bestämt, efter många om och men, att inte ta emot fler kundförfrågningar alls vad gäller just måttbeställda brudklänningar eftersom det äter väldigt mycket av min tid och jag hellre prioriterar annat.

Men det betyder ändå inte att brudklänningarna trillar bort helt och hållet. Under sommaren har jag faktiskt sytt och sålt sju stycken multifunktionella brudklänningar, i form av Nicolie Maxi dress – specialbeställda i naturvitt. Jag är jätte tacksamt jämtemot er som specialbeställt! Ni har gett mig idén att till nästa sommar planera och producera en liten kollektion multifunktionella brudklänningar. Simpla. Eleganta. Lätta att bära. En kontrast till de traditionella, stora brudklänningarna, vilket verkar vara något som fattas på marknaden.

Ultra-ivrig att komma igång! Redan imorgon faktiskt. Då blir det tidig väckning eftersom jag åker upp i landet på materialinköp till Tekstiilipalvelu. Halleluja!

 

3 reaktioner till “Att prioritera

  1. Ojoj! Jag gifte mig helt tydligt ca 8 år för tidigt 😀
    JAg var/är iofs väldigt nöjd över min fyndbrudklänning (rea 1500 SEK) som satt som ett smäck, men en maxiklänning hade nog varit snäppet bekvämares

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s