elinsandholm 2016 80 kort hår

Sådär ja. Så var jag tillbaka vid datorn igen efter en välbehövlig paus. Allt är glömt och förlåtet med en (halvtaskig) selfie, visst haha? Det har hunnit hända mycket under några veckor. Nya studion har tagits i användning. Jobbet som lärare börjat. Håret kapats. Sigge har börjat på ”dagis” hos min syster. Det ena med det tredje. Och så ytterligare en liten detalj som förklarar min frånvaro och lite till…

elinsandholm 2016 81 SiggeYess. Jag spyr. Jag lider. Jag kämpar. Men det är ju värt det. Vår lilla pojke blir storebror. En februaribaby ❤

11 reaktioner till “Tillbaka med en smäll

  1. Åå, va härliga nyheter! Stort grattis till er alla tre!! Hoppas illamåendet går om fort.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s