Önskar så innerligt att jag hade goda råd och inspirerande tips att dela med mig men vet ni jag är så TOTALT oinspirerad av mig själv just nu så det blir bara… tomt. 

Jag kämpar fortfarande med att jobba ikap alla beställningar via nätbutiken (adlink) efter mina två veckor däckad av flunssan. Nästa vecka börjar även skolorna och visst ska jag återuppta jobbet som lärare också, om än på rimligare nivåer än i fjol. Att våga släppa jobbet som anställd. Det är inte lätt gott folk. Just nu tycker jag lärarjobbet är givande och nödvändigt. Men någon dag…

Levererade idag en unik multifunktionell klänning i vitt till en blivande brud. Det gav mig idén om att producera fler i samma stil till nästa sommar. 

Dessutom har jag jätte jätte många idéer vad gäller nya multifunktionella plagg. Tänker mig exempelvis brudklänningar till nästa sommar, eller vad sägs? Redan i år har jag levererat fem specialbeställda i vitt. Det och mycket annat och jag är väldigt ivrig på att komma igång igen. 

Att planera vardagen kommer dessutom att bli attans mycket lättare då Sigge börjar gå på ”dagis” hos min syster som så vänligt erbjudit sig att ta hand om honom utöver sina egna två barn. Guld. 

Vi får nöja oss med det tills inspirationen och orken återfinner sig.

2 reaktioner till “Torka

  1. Hej!

    Du skrev ett inlägg 2014 om att du beställt en klädångare från ompelijanmaailma.fi, fungerar den bra ännu? Funderar på att beställa och är därför väldigt tacksam för svar! 🙂

    Gilla

    1. Hejsan! Jo den använder jag flitigt än idag. Funkar suveränt! Så beställ du bara 😊

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s