Saaaakta men säkert återhämtar jag mig. Igår var första dagen som jag kände mig lite mer människa, och genast börjar det klia i fingrarna att göra något. Åkte till studion och avslutade beställningar som blivit hängande och sydde även ihop en jumpsuit i olivgrönt till mig själv att bära på den årliga gårdsfesten ikväll. Lär inte bli någon lång kväll för min del då det fortfarande känns som om det bor små varelser i mina bihålor, men kan vara bra att umgås med folk efter att ha legat avtrubbad i över en vecka. Utvecklar snart liggsår.

img_2685
Här hemma har jag sakta men säkert börjat organisera mitt nya kontor (gamla studion). Köpte ett SJUKT fint gammalt bord av en bekant för en tjuga (Pryltorget på Facebook är fenomenalt till sådant) och skruvade ner hyllorna från väggen, som ska målas mörkgråa på sambons begäran. Fint så. Det bästa med hela kontoret är att jag nu kan jobba ostört utan att lill-Sigge river ut sladdarna från väggen och skruttar pappren i printer (har hänt enmiljon gånger). Dessutom är vårt fina matsalsbord nu användbart igen då alla papper och datorer ocher grejer har flyttats. Aaaaah vad skönt.

Nya studion i Åminne? Den ser ännu förjävlig ut. Men vi tar lite åt gången.

elinsandholm 2015 126 (4)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s