Sitter vid frukostbordet med utsikt över vår kaotiska tambur. Såhär vackert är det hemma hos oss som bäst. Halva studion står uppradad i tamburen, redo för flytt. Sigge river i allt och jag är svettig. Men det är det värt, eftersom jag nu äntligen tar i bruk mitt nya arbetsutrymme ute i Åminne!

Nya studion kommer knappelunda att se så fager ut de kommande veckorna så alla plagg får stanna här hemma än så länge (ni är med andra ord fortsättningsvis välkomna till Ryttaregatan för provningar). I framtiden är det ändå tänkt att alla kundprovningar ska ske i nya studion och det enda jobbet jag gör hemma är kontorsjobb. Målsättningar…

Och på tal om det – nu får vi ett helt nytt rum här hemma som ska förvandlas till gym/kontor. Springandet ska bort från Sigges rum och inga fler datorer och papper på matsalsbordet. Är lika taggad att fixa hemma som i studion, men på måndag åker vi till Stockholm några dagar (Beyonce <3) så det får vänta.

Att jobba hemifrån som ny företagare har varit suveränt och är något jag rekommederar. Det tillåter en att jobba mycket och samtidigt slippa fasta kostnader. Nu när företaget flyttar ut känns det ändå som en abnorm sten lyft från axlarna. En ny era för e/s design.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s