elinsandholm 2016 78 Mallorca (4)elinsandholm 2016 78 Mallorca (7)

Sicken semester det blev! Vi kom hem från Mallorca redan på lördagen men jag har inte hittat tillbaka till någon rutin än. Försöker hålla ledigt även denna vecka men det går si som så. Jobb som hopar sig.

Veckan i Alcudia blev i alla fall magisk. Så himla skönt med ihållande värme i en vecka. Till och med Sigge njöt trots 35 grader  och satt i strandkanten så gott som hela resan. Han fick en klassisk t-shirts bränna (med faktor 50). Alcudia är förövningar perfekt resmål för kids. Barn tas i beaktande överallt och är aldrig något problem. Vagn och bilstol kunde hyras från vårt hotell och buffen var gratis för barn under 12 år. Fint så. Har man inga barn kan jag tänka mig att stämningen av samma orsak känns lite… kaotisk. Men det finns hotell med K18 också! Ditt bokar vi om 15 år haha.

elinsandholm 2016 78 MallorcaPassade på att fota några produktbilder i de tjusiga kvarteren också. Ovan Nicolie Dress och Nicolie Jumpsuit. 


Vi tog med oss det tjusiga vädret hem och har hängt på stugan hela dagen idag. Ikväll ska jag förbereda mer prover som kommer till försäljning i pop-up butiken (allt har sålt slut! Wow. Meddelar när jag har fyllt på) och på fredag flyttar vi hela studion till mitt nya utrymme. Ser fram emot att få mer struktur på arbetstiderna och flytten är ett första steg för detta. Känns bra.

img_2476Alcudia – we’ll be back.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s